Share This Post:
Date: Friday, November 26, 2021

Ο πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ κ. Παναγιώτης Λαδακάκος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Παπασταματίου και η κα Έφη Καρρά, μέλη της ερευνητικής ομάδας του έργου για την ΕΛΕΤΑΕΝ, συμμετείχαν ως εκπρόσωποί της στο Διεθνές Συνέδριο και στην παράλληλη Έκθεση:

WindEurope's Electric City 2021: annual on- and offshore wind energy event, 23 - 25 November 2021, Copenhagen, https://windeurope.org/ElectricCity2021/

η οποία διοργανώνεται από την WindEurope.

Στο  event συμμετείχαν 8000 σύνεδροι και επισκέπτες, 435 ομιλητές σε 75 sessions, και 400 εκθέτες.

Στο συνέδριο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από όλη την εφοδιαστική αλυσίδα της αιολικής βιομηχανίας, Αρχές Πολιτικής Αεροπορίας, Εθνικοί Πάροχοι Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας, Υπουργεία Άμυνας και Μετεωρολογικά Γραφεία από όλη την Ευρώπη. Η ΕΛΕΤΑΕΝ από την ίδρυσή της έως σήμερα είναι μέλος της WindEurope και Εθνικός Εκπρόσωπός της στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό συμμετείχε στο κορυφαίο αυτό διεθνές συνέδριο για την αιολική βιομηχανία Electric City 2021.

Η πιο σημαντική για την υλοποίηση του Έργου ASSURE Ενότητα του Συνεδρίου ήταν η εκδήλωση «Αιολική Ενέργεια, Άμυνα και Αεροπορία» (Wind Energy, Defence and Aviation) που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2021. Η ερευνητική ομάδα της ΕΛΕΤΑΕΝ συμμετείχε σε αυτήν την ειδική ενότητα της οποίας στόχος ήταν να υπάρξει ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ της αιολικής βιομηχανίας, των κυβερνήσεων και άλλων υπεύθυνων χάραξης πολιτικής προκειμένου να επιτευχθεί η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.

 

Πατήστε εδώ να δείτε την παρουσίαση.